11 Kasım 2009 Çarşamba

Hulya Avsar Sonsuza dek dinle

Bedava Müzik Alanı
hulyaavsarHülya Avşar: Sonsuza Dek klibini Pelin Karamehmetoğlu çekti!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın olay yaratan Sonsuza Dek adlı şarkısının klibini kimin çektiği konusundaki tartışmalara son noktayı koydu.



Vatan Gazetesi’nde yayınlanan haberde Hülya Avşar’ın Sozsuza Dek adlı şarkısına çekilen ve Avşar’ın tamamen makyajsız olduğu video klibi Avşar’ın hizmetçisi Saniye’nin çektiği yer almıştı.



Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel, Avşar’ın kendisine teflonda söyledi “birkaç kareyi saniye çekti. Daha sonra Pelin Karamehmetoğlu gelip klibi çekti” cümlesinden sadece Hizmetçi Saniye kısmını kullanarak tüm klibi “Hülya Avşar’ın hizmetçisi” çekti üzerine tüm haberi kurmuştu.



Medyafaresi’nde ilk olarak yayınlanan video klibin açıklamasında ise klibi Pelin Karamehmetoğlu’nun çektiği yazıyordu. Bu durum karşısında oluşan kafa karışıklığı yine Hülya Avşar tarafından düzeltildi.



Hülya Avşar yaptığı açıklamada; Pelin Karamehmetoğlu gelmeden kamerayı eline alan Saniye’nin birkaç kare çektiğini daha sonra Pelin Karamehmetoğlu’nun gelerek klibi çektiğini belirtti.



Böylece Vatan Gazetesinde yayınlanan Klibi tamamen Avşar’ın hizmetçisinin çektiğindeki haberin doğru olmadığı ortaya çıkmış oldu.





Burdan izle :

Bedava Müzik Alanı
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder