3 Mart 2010 Çarşamba

hande yener yeni album 2010 dinle

Bedava Müzik Alanı
HANDE YENER, SİNAN AKÇIL İMZALI “POP” ŞARKILARLA GERİ DÖNÜYOR!.. ÜNLÜ SANATÇI MART AYINDA ÇIKARACAĞI “SOPA” ALBÜMÜYLE İLGİLİ OLARAK “HERKESİN UZUN SÜRE KALBİNDE KALACAĞINA İNANIYORUM!..”DEDİ!.. HANDE YENER’İN BÜYÜK BEKLENTİ UYANDIRAN YENİ ALBÜMÜNÜN DETAYLARI VE YENİ FOTOĞRAFLARI HABERİN İÇİNDE!..


Hande Yener, Sinan Amçıl imzalı “pop” şarkılarla geri dönüyor…



Yeni albümü için çalışmalara aylar önce başlayan Hande Yener, Türk Pop’unda yeni bir soluk olacak sürpriz albümü ile herkesi şaşırtacak.

“Pop müziğe geri dönüş değil, Pop müziğe yenilik getirmek”, fikriyle yola çıktığı albümünde usta müzisyen Sinan Akçıl’la birlikte çalışmaya başlayan Hande Yener, 1 şarkı için gittiği müzisyenden 9 şarkı aldı. Albümünün tamamında Sinan Akçıl’la çalışan iki sanatçının tutan enerjisi ortaya yepyeni ve farklı bir çalışma çıkmasına neden oldu.



Sinan Akçıl Hande Yener’in albüm süreci ile ilgili olarak "Hande Yener ile birlikte çok konuşulacak bir projeye imza atıyoruz. Muhteşem enerjik bir çalışmanın ürünü olan bu albümü Mart ayında müzikseverlere sunmayı hedefliyoruz. Gerçekten çok güzel bir albüm çalışması oldu, şimdiden her şarkının ayrı fanatikleri olmaya başladı yakın çevremizden." dedi.



Uzun süredir pop tarzında bir albüm yapması beklenen Hande Yener ise Sinan Akçıl ile tutan enerjileri ve albümü hakkında şunları söyledi:

“Bu kadar büyük beklentinin olduğu bir albüm yapmak çok zordu. Her müzisyenin elini taşın altına koyacağı bir durum değildi bu albüm. Sinan’la bir araya geldik konuştuk ve Sinan bunu ilk şarkıda yaptı. Elektronik müziğe bu kadar yükselmişken popa dönmemi Sinan’ın yaptığı şarkıların gücü sağladı. Kendimi tekrarlamadığım ve pop tarzında bir albüm yaptığım içinde çok mutluyum. Bu albüm Hande Yener dinleyicilerinin hepsini memnun edecek. Mart ayında çıkacak olan albümümle herkesin uzun süre kalbinde kalacağıma inanıyorum.”

Bu arada Hande Yener mart ayında çıkaracağı “Sopa” adlı albümü için Kemal Doğulu’ya poz verdi.

İşte o fotoğraflar…




Bedava Müzik Alanı
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder