30 Ocak 2010 Cumartesi

Serdar Ortac yeni albumu Var Mi 2010

Bedava Müzik Alanı


Serdar Ortacın 2010 yeni albümü edinilen bilgilere göre Var mı adıyla piyasaya çıkacak.


Serdar Ortaç Varmı

SERDAR ORTAÇ “VARMI“ ALBÜMÜ İçin Hayranlarına Sevdiği ve Çalışmak istediği sanatcılara Şarkı vererek devamlı sevenlerinin gönlünde sımsıcak yerini koruyan Ünlü sanatcı SERDAR ORTAÇ Bu günlerde Mayıs ayında çıkaracak olduğu “VAR MI” isimli albümü için çalışmakta.

Ayrıca SERDAR ORTAÇ Rusyanın Müzik listelerinde bir numaraya yerleşen HİP HOP Grubu TİMATİ ile de bir SİNGLE çıkarmayıda planlıyor. Geçtiğimiz yaz aylarında AJDA PEKKAN,SİBEL CAN,BENGÜ,YEŞİM SALKIM ve NAZLI‘ya verdiği şarkılarıyla liste başı olan SERDAR ORTAÇ şimdi “VARMI” isimli Kendi albümünde seslendireceği Şarkılarını seçiyor.Aranjörü VOLGA TAMÖZ ile aralıksız çalışan SERDAR ORTAÇ VARMI isimli Yeni albümünün çok beğenileceğini sözlerine ekledi.



Yarısı TÜRKÇE Yarısı RUSÇA RUSYA,AZERBAYCAN ve Arap ülkelerinde büyük ilgi gören SERDAR ORTAÇ ,Rus hayranlarınıda unutmadığını,RUSYA’nın yıldızı TİMATİ ilede bir SİNGLE yapacağını Şarkıların yorumu ise yarısı TÜRKÇE yarısı RUSCA dillerinde yorumlanacağını, şimdiden hayranlarına haber vermiş oldu. Bedava Müzik Alanı
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder