2 Kasım 2009 Pazartesi

Yusuf islam 2009 yeni ve son albümü Roadsinger

Bedava Müzik Alanı
arabeskmuzik Üretici : Emi Müzik

Barkod : 5099996690826

Türü : Pop

Dili : Yabancı

Yayın Tarihi : 02/11/2009

Ürün adedi : 1

Süre :

Format : CD

Stok durumu : var


Albümdeki Eserler



  1. Welcome Home
  2. Thinking Bout You
  3. Everytime I Dream
  4. The Rain
  5. World O Darkness
  6. Be What You Must
  7. This Glass World
  8. Roadsinger
  9. All Kinds Of Roses
  10. Dream On (Until...)
  11. Shamsia


Albüm ile ilgili diğer bilgiler

Yusuf Islam, yeni albümü "Roadsinger" ile pop müzik yapmaya devam ediyor...

Pop sahnesinden ayrılıp büyük başarı kazanan "Tea For The Tillerman" ve "Teaser And The Firecat" albümleriyle ‘Wild World', ‘Peace Train', ‘Moonshadow', ‘Morning Has Broken' ve ‘Father And Son' gibi hitler yayımlayan Yusuf Islam, 2006 tarihli "An Other Cup"ın ardından ikinci pop albümü "Roadsinger"ı yayımlıyor.

"Uzun zamandır dinleyicilerimden ayrıydım ve insanlar yeni bir albümün artık gelmeyeceğini düşünüyordu. 2006 tarihli ‘An Other Cup' sürpriz oldu. Bu yeni albümle aradaki mesafe daha da azaldı. En iyi yaptığım işe geri döndüm; müzikle resim yapmak ve sözlerle çok insancıl, kişisel hikayeler anlatmak..." diyor Yusuf Islam geri dönüşü hakkında.

Martin Terefe (James Morrison, Jason Mraz) prodüktörlüğünde Londra, Los Angeles ve Nashville'de kaydedilen "Roadsinger"ın konuk sanatçıları arasında Morrison, Michelle Branch ve Holly Williams bulunuyor.

Bir şarkı haricinde bütün şarkıların canlı kaydedildiği albümde Yusuf Islam, otobiyografik çalışmalara yer verdiğini ancak dinleyicilerinini kendilerinden bir şeyler bulabileceklerini belirtiyor. Albümde ayrıca Yusuf Islam'ın "Moonshadow" müzikal projesinden de parçalar yer alıyor.



Bedava Müzik Alanı
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder