5 Kasım 2009 Perşembe

''NEFES'' ALDIRMAK İÇİN GELDİLER..

Bedava Müzik Alanı


Anıl Altınöz,Gürkan Bozacı,Targan Türe ve Mehmet Demirdelen’den oluşan “Nefes”, uzun soluklu sahne çalışmalarından sonra 2009 Mart ayında yapımcılığını ve prodüktörlüğünü kendilerinin üstlendikleri ilk albümlerinin çalışmasına başladı. Sekiz aylık rahat ve keyifli çalışma döneminden sonra kendileri ile aynı ismi taşıyan ilk stüdyo albümlerini hazırlayan grup, şarkılarını müzik severlerle grubun resmi web sitesinden (www.nefes.com.tr) Kasım 2009’un ilk haftasından itibaren ücretsiz paylaşıma açıyor.

Albümde yer alan tüm şarkıların söz ve müzikleri Nefes’e ait. Yedi şarkıdan oluşan albümün kayıtları İstanbul Noiseist Stüdyosu'nda Çağan Tunalı tarafından yapıldı ve mixlendi.
“Nefes”in ilk klibi "Yorgun", Digimind tarafından Kuzguncuk'ta çekildi. Aslında "imkansız aşk" olarak tanımlanan bir ilişkinin, inadına yaşanarak pürüzsüz bir hale getirilmesini konu alan şarkının yönetmenliğini; Can Fakioğlu, Yönetmen asistanı: Elif Yalçıner, Sanat Yönetmeni: Özge Arıman, Görüntü Yönetmeni: Volga Yıldız Yapımcılığını: Özgür Akbaba yaptı. Klipteki , sevginin sonsuza kadar her koşulda yaşanabildiğini bizlere yansıtan oyuncular ise Azak Kübalı ile Gülşah Büktür’ dür. Müziğin, onlar için hayat kadar değerli ve bir insan ömrü kadar yaşamlarında yer alacağına inanan grup üyeleri, bu birlikteliği ifade edebilecek sözcüğün "Nefes" olmasına karar verdiler.
Bedava Müzik Alanı
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder