18 Ekim 2009 Pazar

DUMAN / Duman I-II yeni albüm

Bedava Müzik Alanı
DUMAN 4 yıl aradan sonra 2 yeni albümle karşımızda!


Türkiye’nin en önemli rock gruplarından DUMAN, 4 yıl aradan sonra yeni albümlerini 18 Mart’ta Sony Music etiketiyle yayınladı.

Duman I ve Duman II isimli iki ayrı albümü aynı anda yayınlayarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren DUMAN, 20 yeni şarkı ile sevenlerine büyük bir sürpriz yaşattı.

İlk kez bu albümlerde prodüktörlük görevini de üstlenen grup, uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından kayıtlar için İrlanda’yı seçti. Duman I ve Duman II’nin tüm kayıtları, Dublin’deki Grouse Lodge Studio'da 65 günde tamamlandı.

Duman üyelerinin imzasını taşıyan şarkıların yer aldığı albümlerin bir sürprizi daha var. Grubun canlı performanslarında kendileriyle birlikte sahne alan ve artık grubun önemli bir parçası haline gelen davulcu Cengiz Baysal’ın sözü ve bestesi kendisine ait 2 şarkısı albümde yer alıyor.

Albümün çıkış şarkısı, DUMAN I albümünde yer alan “Dibine Kadar”. Söz ve müziği Kaan Tangöze’ye ait olan şarkı için çok yakında bir klip çekimi gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin en çok konser veren grubu olan DUMAN, yeni albümün ilk konserini 5 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde verecek.


Albüm Şarkı Listesi :

Dibine Kadar
Sarhoş
Sor Bana Pişman Mıyım
Hayvan
Yalan
Sevdim Desem
Yağmurun Sabahında
Helal Olsun
Rezil
Bu Aşk Beni Yorar
Balık
Senin Marşın
Senden Daha Güzel
İyi De Bana Ne
Elleri Ellerime
Paranoya
Vals
Kümbela
Tövbe
Of Bedava Müzik Alanı
Bu Haberi Facebook'ta Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder